Djurkliniken Roslagstull köps av Evidensia

Evidensia fortsätter att växa. I den senaste affären köper man Djurkliniken Roslagstull.

Djurkliniken Roslagstull är specialiserad på exotiska djur men har även specialistkompetens inom hundens samt kattens sjukdomar och tar årligen emot ca 12 000 patienter.

– Evidensias närvaro i hela Sverige ger oss en plattform att dela med oss av vår specialistkompetens vilket på sikt kommer möjliggöra att exotiska djur får en bättre, snabbare och mer tillgänglig vård i hela Sverige, säger Gunnel Anderson och Constantin Strömbäck, ägare och veterinärer, Djurkliniken Roslagstull .

– Vi ser också fram emot ett utökat samarbete med Evidensias övriga enheter i Stockholm och Mälardalen vilket kommer avlasta oss i utbildningsfrågor, administration och personalplanering, samtidigt som vi kan erbjuda en bredare specialistkompetens till våra patienter.

Evidensia grundades tidigare i år av några av Sveriges största och äldsta djursjukhus. Under våren och sommaren har man köpt upp en mängd djursjukhus och kliniker, där Djurkliniken Roslagstull är den senaste affären.

– Genom att gå samman med denna mycket välskötta verksamhet knyter vi nu Stockholm och mellan-Sveriges ledande djursjukhus för exotiska djur till Evidensia, säger Anders Thunberg, verkställande direktör Evidensia Djursjukvård.