Evidensia fortsätter att växa

Evidensia fortsätter att växa i södra Sverige. Nu går både Växjö Djursjukhus och Djurkliniken Annalysen i Örebro in i gruppen.

Under året har Evidensia Djursjukvård gått samman med ett stort antal djursjukhus och kliniker runt om i Sverige, som VeterinärMagazinet tidigare har rapporterat.

Senaste tillskottet är Växjö Djursjukhus. Och här är ambitionen att göra djursjukhuset i Växjö till ett kompetenscentrum för djursjukvården i sydöstra Sverige.

– Vi har under en längre tid funderat på olika alternativ för Växjö Djursjukhus och slutligen bestämt oss för att gå med i Evidensia säger Cecilia Löhnn och Marie Ivarsson, ägare Växjö Djursjukhus.

– Efter 10 års verksamhet har Djurkliniken Annalysen vuxit till Örebroområdets största smådjursklinik. Ett samgående med Evidensia ger oss möjlighet att fortsätta utveckla djursjukvården i Örebro avseende både tillgänglighet och kompetens, säger Anna Arvill, grundare och ägare Djurkliniken Annalysen.

Evidensia finns på över 30 orter i Sverige och omsätter cirka 700 miljoner kronor. I gruppen finns mer än 750 anställda, varav bland annat 240 veterinärer, 7 PhD samt 12 Diplomates.