Djurdoktorn i Linköping till Djursjukhusgruppen

Djursjukhusgruppen förvärvar Djurdoktorn i Linköping. Det är det andra förvärvet som tillkännages på två dagar.

Djurdoktorn i Linköping grundades 1999 och tar emot omkring 6 000 patienter per år. Det är den enda kliniken i regionen och en av få i Sverige med magnetresonans tomografi (MR). Tekniken möjliggör bland annat säkrare diagnos vid sjukdomar i hjärna, ryggmärg, mjukdelar och leder.

– Det känns fantastiskt att bli en del av ett vinnande lag som jobbar hårt med att förbättra för alla de djurägare som söker kvalificerade veterinärtjänster. Djurdoktorn förblir en attraktiv arbetsplats där duktiga och drivna individer trivs och fortsätter att utveckla och utbilda sig, säger Sven Ödman, vd och chefveterinär Djurdoktorn i Linköping.

Han kommer att fortsätta driva och utveckla Djurdoktorn i Linköping samtidigt som han blir en del av Djursjukhusgruppens satsning om att utveckla nordisk djursjukvård.