Djursjukhusgruppen förvärvar Veterinärhuset i Värnamo

Djursjukhusgruppen har förvärvat Veterinärhuset i Värnamo, som grundades 1991 och tar emot omkring 7 000 patienter per år.

Kliniken säger sig kombinera personlig service med hög professionell standard, speciellt inom områdena dermatologi och oftalmologi. Sedan många år har Veterinärhuset ett nära samarbete med Djursjukhuset i Jönköping.

– Det känns som en naturlig satsning och en spännande framtid för mig och Veterinärhusets duktiga personal. Vi har dessutom med växande gillande sett hur Djursjukhusgruppen satsar på att bygga en stark och positiv kultur med långsiktigt fokus på utbildning och kvalité som vi gärna blir del av, säger Olle Görman, grundare av Veterinärhuset.

Olle Görman kommer att fortsätta driva och utveckla Veterinärhuset i Värnamo samtidigt som han blir en del av Djursjukhusgruppens satsning om att utveckla nordisk högkvalitativ djursjukvård.