Dyrehospitalet i Norge går in i Evidensia

Dyrehospitalet, som är Norges äldsta privatägda smådjursklinik, går samman med Evidensia.

Vi är mycket glad över att Norges äldsta klinik har valt att bli en del av Evidensia. Dyrehospitalet har en imponerande historia samt innehar en stor veterinärmedicinsk kompetens samt en värdegrund som överensstämmer väl med Evidensias, säger Sverre Seierstad, DVM, PhD, Norgechef Evidensia Dyrehelse AS, chefsveterinär Malmö djursjukhus.

– Genom Evidensia kommer vår personal samt våra djurägare få möjlighet att ta det av den veterinärmedicinska kompetens som Evidensia har. Vi kommer också utveckla vårt goda samarbete med Oslo Dyreklinikk, säger Fiona Ørbeck Eliassen, Hege Dehlie Thorsen och Wenche Greve Nergaard, veterinärer samt ägare av Dyrehospitalet.

Evidensia omfattar i dag cirka 60 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge och Finland och omsätter över 900 miljoner kronor.