Evidensia tar över ytterligare fyra ATG-kliniker

Evidensia tar över ATG:s kvarvarande kliniker i Boden, Gävle, Täby och Södertörn.

”Med totalt 15 välrenommerade djursjukhus och kliniker inriktade på häst – från Helsingborg i söder till Boden i norr – får nu Sveriges hästägare tillgång till ett komplett erbjudande av akut-, specialist- och basvård oavsett var de bor i landet” skriver Evidensia i ett pressmeddelande.

– Jag ser mycket positivt på Evidensias satsning och det känns bra att också de fyra kvarvarande klinikerna inom ATG blir del av ett nätverk av högkvalitativ hästsjukvård, säger Maria Lendau, vd för ATG Hästklinikerna AB.

– Jag välkomnar ytterligare cirka 20 duktiga medarbetare till Evidensia och vi ser fram emot att tillsammans med dem fortsätta den långsiktiga utvecklingen av hästsjukvården i Norden. Vi har nu en helt unik samlad kompetens och ambitionen är att skapa en större rörlighet och flexibilitet inom gruppen. Det innebär exempelvis att specialister från Helsingborg och Strömsholm även kommer att verka på mindre kliniker ute i landet när behov uppstårsäger Donald Ribbentjärn, divisionschef Häst i Evidensia Djursjukvård.

Källa: Evidensia