Vettris växer i Falun

Sandra Puhls, Vettris Falun

Sandra Puhls, Vettris Falun

Vettris Falun rekryterar veterinären Sandra Puhls (bilden) samt djursjukskötaren Sandra Meinhardt och djurvårdare Emilie Norell. Dessutom utökas öppettiderna.

Vettris djurklinik, som ligger vägg i vägg med Arken Zoo, kommer under hösten att hålla kliniken öppen sista lördagen varje månad med start den 24 aug.

– Vi vet att våra kunders tid är värdefull och vill därför ge de som inte kan besöka veterinären en vardag möjligheten att komma till oss en lördag, säger veterinären Per Bransell.

Dessa lördagar erbjuds drop-in-vaccination och kostnadsfri tandkontroll i mån av tid. Vettris personal kommer då även på plats i butiken för rådgivning och försäljning av veterinärfoder.

I samband med att den ökade tillgängligheten har Vettris anställt veterinär Sandra Puhls, som redan anslutit till Per Bransells team på Trossvägen. Sandra har tidigare arbetat på Strömsholms Djursjukhus samt veterinärstationerna i Mora och Hedemora. Sandra har ett specialintresse för kaniner och marsvin.

Den 1 juli ansluter även leg djursjukskötare Sandra Meinhardt, och i augusti stärks kliniken ytterligare av djurvårdaren Emilie Norell. Båda kommer närmast från Falu Djursjukhus.

Källa: Vettris