Vettris öppnar mitt i Bålsta

Nina Hamrén är (snart) leg djursjukskötare och tillsammans med sin man ägare till nyöppnade Vettris i Bålsta. Hon leder ett team på totalt 12 personer, varav tre veterinärer och en djursjukvårdare. Det var smockfullt på invigningen.

Liksom övriga Vettriskliniker drivs den här i nära samverkan med en Arken Zoo-butik. Här i Bålsta ligger Arken Zoo-Vettris mitt i köpcentret i anslutning till pendeltåget. Det innebär många förbipasserande potentiella kunder, både bilburna och andra.

– Jag tror det kom tusen personer hit till invigningen. Efterfrågan på veterinärtjänster verkar jättestor, säger Nina Hamrén.

Det här är en stor satsning för henne och maken Calle Hamrén. De är sedan tidigare ägare till den stora Arken Zoo-butiken.

– Vi har två mål med våra verksamheter och det är förutom att ge den bästa tänkbara servicen till våra kunder också att ha riktigt kul tillsammans. Det har vi verkligen, och det tror jag att kunderna märker. Vi vill erbjuda kunden allt under ett och samma tak: Veterinärvård, djurbutik och trim. Det verkar uppskattas av djurägarna, säger Nina Hamrén.

Nina Hamrén är 31 år och har just avslutat sin utbildning till leg djursjukskötare – sista tentan är avklarad och nu är det bara att skicka in alla papper till Jordbruksverket för att få ut en examen.