Evidensia köper Nacka Djurklinik

Nacka Djurklinik går in i Evidensia. Över 90 djursjukhus och kliniker i hela Norden ingår nu i gruppen.

Det är efter många års förhandlande som Nacka Djurklinik nu går in i Evidensiakoncernen, säger ägaren Alinda DellaSanta i ett pressmeddelande.

– Till sist stämde mål och vision överens företagen emellan, säger hon. Jag ser stora möjligheter för Nacka Djurklinik att kunna vidareutvecklas på den inslagna vägen med service och kvalitet gentemot kunder och deras djur i fokus.

Nacka Djurklinik ligger i ett expansivt område med ett växande antal husdjursägare i Nacka, Gustavsberg och Värmdö.

När Alinda DellaSanta och hennes dåvarande kompanjon köpte verksamheten 2003 bestod den av 70 kvadratmeter och en anställd. 2005 flyttade verksamheten till lokaler om 240 kvadratmeter. I dag har ytorna utökats till 750 kvadratmeter modern djurklinik i skräddarsydda lokaler, med drygt 20 anställda samt några konsulter.