Slotsbyens Dyreklinik till Evidensia

Slotsbyens Dyreklinik i Hilleröd, Danmark, är en modern, välutrustad klinik med utrustning för medicinsk och kirurgisk behandling av smådjur. Kliniken, som grundades 1999, har för närvarande 17 anställda, varav sju är veterinärer.

Genom förvärvet har nu Evidensia totalt sex stycken kliniker/djursjukhus i Danmark. Utöver Slotsbyens Dyreklinik omfattar den danska verksamheten djursjukhus och kliniker i Naestved, Karlslunde, Birkeröd och Kolding.

-Det är en stor styrka att vi har så många kollegor i Norden. Evidensia tar emot fler än 700 000 sällskapsdjur per år, och naturligtvis ger det en stor av erfarenhet som kommer att gynna både våra medarbetare och djurägare, säger Jens Martinus H Andersen.

– Vår plan är att Evidensia ska fortsätta att växa i Danmark, och det gör vi steg för steg.Vi ser fram emot att få de nya duktiga kollegorna i Hilleröd ombord, säger Jörgen Have, landschef Evidensia Danmark.