ApoEx årets Supergasell 2014

En tillväxt på 1641 procent på tre år gör att apoteksbolaget ApoEx tilldelas Dagens Industris utmärkelse Årets Supergasell 2014. Priset delas årligen ut till det företag i Sverige som har haft störst tillväxt de senaste tre åren.

– Vi har vågat utmana befintliga strukturer i den tidigare hårt reglerade och traditionella apoteksbranschen. Med nytänkande och modern teknik kan vi underlätta våra kunders verksamheter genom att erbjuda nya förenklande tjänster som saknades i branschen tidigare, säger Jens Berlips, vd på ApoEx.

ApoEx grundades 2009 av bröderna Jens och John Patrick Berlips som har skapat ett företag med en omsättning på 1,5 miljarder och 100 anställda.

ApoEx äger företaget ApoEx System AB och vi bygger produkten Link, ett journalhanteringssystem för djursjukvården.