Alexander Larsson nominerad till Årets Veterinär

Alexander Larsson nominerad till Årets Veterinär

Nomineringen lyder:

Jag och mina kollegor vill nominera vår veterinär Alexander Larsson till Årets Veterinär. Alexander, som jobbar på Evidensia Djurkliniken Roslagstull, är en otroligt uppskattad veterinär som tar hand om sina patienter och djurägare med ett härligt engagemang. Han är väldigt omtyckt av våra djurägare, vuxna som barn, och han förstår vikten av att följa upp sina patienter. Detta uppskattas enormt av djurägarna samt av oss som jobbar med honom. Alexander är en mycket uppskattad kollega som alltid tar sig tid att involvera sina sköterskor och kollegor så att alla drivs framåt. Att arbeta på Roslagstull är utmanande på många sätt, fram för allt på grund av bredden på arter vi behandlar. Alexander har stor törst efter korrekt kunskap och utvecklas i snabb fart, vilket smittar av sig på kollegerna runt omkring.