Labb vinner näringslivspriset Bona Postulata

Labb vinner näringslivspriset Bona Postulata Filip Ljungström, vd på Vidilab, Peter Attefall, Landshövning Uppsala län och Sara Hägglund, Chef Strategi och Innovation på Vidilab.

Det uppländska näringslivspriset – Bona Postulata – har delats ut till det veterinärmedicinska laboratoriet Vidilab. Priset delas ut för att uppmuntra uppländska företag som inte är så stora i dag men som har förutsättningar att blir det i morgon.

– Vi är oerhört stolta över att ha utsetts till vinnare av Bona Postulata-priset. Detta är ett kvitto på vårt hårda arbete och engagemang för att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder och deras djur, kommenterar företagets vd Filip Ljungström.

Vidilab etablerades 2002 och är i dag en av nordens största veterinärmedicinska laboratorium som har kunder över hela landet.

– Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete med att driva innovation inom veterinärmedicinsk diagnostik och att vara en ledande kraft inom branschen, avslutar Filip Ljungström.

Bona Postulatapriset är ett lokalt näringslivspris som vill uppmuntra företag med säte i Uppsala län med stark tillväxtpotential.