Djurdoktorn i Västerås till Evidensia

Djurdoktorn i Västerås går samman med Evidensia. Det framgår av ett pressmeddelande.

Djurdoktorn i Västerås startades år 2000 av veterinärerna Tina Mannerfelt och Göran Petersson. Båda med lång erfarenhet av smådjurssjukvård från Regiondjursjukhuset Strömsholm respektive universitetsdjursjukhuset vid SLU i Uppsala. Djurdoktorn tar årligen emot ca 9 000 patienter.

– Samgåendet är en viktig pusselbit i vår vision att erbjuda högkvalitativ djursjukvård i våra kunders närhet. Tina och Görans historik på Strömsholm och SLU säkerställer samsyn i värdegrund och vi välkomnar dem till Evidensia, säger Mia Rådberg, Regionchef Mitt, Evidensia.

– Det viktigaste för oss när vi utvärderat ett ägarbyte har varit att säkerställa att vår klinik fortsatt drivs med fokus på personligt bemötande och kvalitet i veterinärverksamheten. Vi kommer båda att stanna kvar som veterinärer och leda verksamheten på Djurdoktorn. Det ska även bli spännande att inom Evidensia bidra till att öka kunskapen inom de områden där vi är särskilt starka, exempelvis tandsjukdomar” säger Tina Mannerfelt och Göran Petersson, ägare av Djurdoktorn.

Källa: Evidensia