Sophie Strindberg öppnar sin andra Vettrisklinik

102949_433820991.jpg_130

I april öppnar Vettris ytterligare en fullservice klinik i ett djurcenter tillsammans med Arken Zoo i Malmö Toftanäs. Det blir den åttonde Vettriskliniken i landet. Det framgår av ett pressmeddelande.

För Sophie Strindberg är det den andra kliniken som hon öppnar i Vettris färger efter kliniken i Nyköping för två år sedan. Nu flyttar Sophie söderut och kommer att ansvara för Vettris Malmö. Kliniken ägs av Annika och Mats Gustavsson som också äger och driver Arken Zoo i Toftanäs.

– Detta är den tredje kliniken som Vettris öppnar i år och fler står på tur. Vi ser ett stort intresse att få etablera en Vettrisklinik inom branschen. Både branschen och djurägarna ser ju att konceptet fungerar väl En mötesplats där djurägaren kan få all service, vård och omsorg till sina djur vinner i längden. Det är otroligt uppskattat av djurägarna att finna allt, butik, trim och veterinärvård på samma ställe säger Fredrik Helgesson, Vettris.

Precis som alla andra Vettriskliniker är även denna klinik helt nybyggd och fullt utrustad med tre behandlingsrum, röntgen, operationsfaciliteter m.m. Ett välutrustat labb är en viktig del i Vettris koncept.

På kliniken i Malmö kommer förutom leg veterinär Sophie Strinderg även leg vet Camilla Heinze att arbeta.

Källa: Vettris