Mia Runnérus börjar på Strömsholm

Evidensia Djursjukvård har rekryterat Mia Runnérus som i dagarna började som operativ chef på Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm.

Mia.Runnerus (1)

– Det är jättekul. Hjärtat klappar för Strömsholm, det har det alltid gjort. Till yrket är jag född, uppväxt och skolad här, säger Mia Runnérus.

Mia Runnérus kommer närmast från en post som ansvarig för koncerngemensamma initiativ inom veterinärmedicinsk utbildning, kvalitet och utveckling på Anicura, där hon även suttit i ledningsgruppen.

Mia Runnérus har en bakgrund som veterinär och har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Hon har gedigen erfarenhet av såväl operativt som strategiskt veterinärmedicinskt utvecklingsarbete.

– Just nu fokuserar jag på att bilda mig en uppfattning om läget och vår position totalt sett. Innan året är slut ska Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm ha en klar vision och en strategisk plan för framtiden.

I och med den nya rollen som djursjukhuschef i Strömsholm har Mia Runnérus fått möjlighet att ha en mer operativ roll och samtidigt jobba närmare familjen och hemmet i Ramnäs. Inom Evidensia Djursjukvård blir Mia Runnérus även regionchef för Mälardalen.

(Källa: Evidensia)