Dags att nominera Årets Veterinär 2017

Dags att nominera Årets Veterinär 2017

Har du en ovanligt bra chef? Är din kollega särskilt framstående inom sitt fält och generös med sin tid och kunskap? Duktig entreprenör? Eller känner du någon som har varit särskilt innovativ på arbetsplatsen?

Nu är det dags att fundera över vem du vill se som Årets Veterinär nästa år.

Nomineringstid: 1 november 2016-28 februari 2017.

Gör så här:

  1. Nominera din kandidat genom att besöka veterinarmagazinet.se. Under fliken ÅRETS VETERINÄR finns från och med den 1 november ett formulär för att lämna din nominering eller
  1. Mejla din nominering till info@veterinarmagazinet.se. Ange ditt eget namn, gärna arbetsplats och ditt telefonnummer. Motiveringen bör inte vara längre än 4 000 tecken. Skriv Årets veterinär 2017 i meddelanderaden.

Oavsett vilket jobb du själv har inom djursjukvården är du välkommen att nominera din kandidat.

Från och med den 1 november 2016 tar vi emot din nominering. Den 28 februari nästa år spikar vi igenom nomineringslådan och juryns arbete börjar. Vinnaren utses av en jury som består av VeterinärMagazinets redaktion, veterinären Torkel Falk, våra sponsorer Swevet och Trofast samt ytterligare en veterinär. Utmärkelsen delas ut under VeTA-dagarna i Malmö den 31 mars-2 april 2017.