Maria Lundvall chef för smådjur hos Distriktsveterinärerna

Maria Lundvall chef för smådjur hos Distriktsveterinärerna

Maria Lundvall slutar som branschansvarig på SLA-Svensk Djursjukvård för att bli ny chef för affärsområdet smådjur hos Distriktsveterinärerna.

I sin nya roll får Maria Lundvall ansvar för ett växande affärsområde. Uppdraget omfattar utveckling av Distriktsveterinärernas sjuk- och hälsovård för smådjur med mål att skapa ett ökat värde för våra kunder.

Maria kommer närmast från en tjänst som generalsekreterare och branschansvarig vid SLA-Svensk Djursjukvård. Under sina närmare tio år inom branschorganisationen har Maria hunnit bli ett välkänt ansikte och branschföreträdare för företagen inom smådjurssjukvården.

– Jag är verkligen glad över att få ingå i en nationell veterinärmedicinsk organisation med ett så tydligt samhällsansvar som Distriktsveterinärerna. Det känns mycket inspirerande. Jag hoppas och tror att min långa erfarenhet från svensk djursjukvård ska bidra till den ständiga utvecklingen av verksamheten, säger Maria Lundvall.

Distriktsveterinärernas chef Peter Svensson är nöjd med rekryteringen.

– Marias gedigna bakgrund, kompetens och nätverk kommer att komplettera Distriktsveterinärerna på ett mycket positivt sätt. Jag välkomnar Maria till oss och är övertygad om att hon kommer att bidra med nya, utvecklande perspektiv, säger Peter Svensson.

Maria tillträder sin tjänst den 3 april 2018.