Sex finalister till Årets Djurklinik klara

Sex finalister till Årets Djurklinik klara

 

Sex finalister har chans att vinna utmärkelsen Årets djurklinik 2018, skriver SLA-Svensk Djursjukvård i ett pressmeddelande. Bland dem är Väsby Djursjukhus (bilden).

De sex är Smådjurskliniken Din Veterinär i Helsingborg, Lunds Djursjukhus, Väsby Djursjukhus i Upplands Väsby, Aros Veterinärcentrum i Västerås, Växjö nya djurklinik och Roslagens Smådjursklinik i Norrtälje. Vem som vinner avgörs genom en omröstning bland klinikernas kunder.

– Att det blev sex finalister i år, istället för fem som tidigare år, handlar om att konkurrensen är stentuff. Det har varit extra svårt i år för juryn att välja. Flera av årets finalister har varit nominerade tidigare vilket tyder på ett fortsatt bra arbete med hög kvalitet, säger Lena-Liisa Tengblad, vd SLA-Svensk Djursjukvård.

Branschorganisationen SLA-Svensk Djursjukvård står bakom utmärkelsen. Juryn består av Torkel Ekman, leg veterinär och vice ordförande i Sveriges Veterinärmedicinska Sällskap, Hans Rosenberg, presstalesperson på Svenska Kennelklubben och Eva Porat, vice ordförande i Sveriges Kattklubbars Riksförbund.

Årets djurklinik 2018 presenteras den 10 april.

Källa: SLA-Svensk Djursjukvård