Dragan Panics Skånekliniker till Evidensia

Dragan Panics Skånekliniker till Evidensia

Nu är det klart att Öresunds Veterinärkliniker i Malmö och Limhamn blir en del av Evidensia. Med en gemensam syn på kvalitet och kompetens som ett prioriterat område, förstärker samgåendet den veterinärmedicinska utvecklingen i området.

– Det är mycket roligt att få välkomna två väldigt välskötta och omtyckta kliniker i Malmöområdet. Jag ser fram emot att få stötta klinikernas fortsatta ambition att erbjuda veterinärvård av högsta klass med ett personligt bemötande, säger Johan Wiklund, vd för Evidensia Djursjukvård.

Hos Öresunds Veterinärkliniker i Malmö och Limhamn finns personal med olika kompetenser och inriktningar och många års erfarenhet. Klinikerna består av moderna och välutrustade lokaler på nära avstånd till Evidensia Djursjukhuset Malmö.

– Jag är övertygad om att detta är rätt utveckling för Öresunds Veterinärkliniker i Malmö och Limhamn. Vi har en fin och stark verksamhet som vi är mycket stolta över och när vi tar detta steg ser vi möjligheter att utöka samarbetet med andra kliniker och ta del av ett större nätverk. Verksamheten här kommer att fortsätta precis som tidigare och fortsätta erbjuda högkvalitativ och god djursjukvård. Tillsammans med Evidensia Djursjukvård kommer vi att fortsätta lyfta och utveckla klinikerna, säger Dragan Panic, veterinär och ägare av Öresunds Veterinärkliniker i Malmö och Limhamn.

Källa: Evidensia Foto: Andreas Hillergren