Evidensia utökar i Norrland

Evidensia utökar i Norrland

Veterinärhuset Södra Berget blir en del av Evidensia. Därmed förstärker djursjukvårdskedjan sitt erbjudande i Norrland, enligt ett pressmeddelande.

– Med Veterinärhuset Södra Berget ombord ser jag fram emot att på allvar etablera en Norrlandsregion, säger Johan Wiklund, vd Evidensia Sverige.

Sedan tidigare har Evidensia smådjursverksamheterna Djursjukhuset Gammelstad och Djurkliniken Öjebyn i Norrland.

Veterinärhuset Södra Berget AB öppnade den 5 maj 2009 och drivs och ägs fram till nu av veterinärerna Åse B Fjeldstad, Trond Holdaas och Ulrik Hagevi.

– Vi är övertygade om att detta är rätt utveckling för Veterinärhuset Södra Berget. Vi har en fin och stark verksamhet och när vi tar detta steg ser vi möjligheter att utöka samarbetet med andra kliniker och även få ta del av ett kunskapsnätverk som vi tidigare inte kunnat, säger Ulrik Hagevi.

Lokalerna består av 1 000 kvm fördelat på tre våningsplan, ombyggda och anpassade för att kunna erbjuda en lugn och trivsam miljö för patienterna och effektiva arbetsflöden för personalen.

Veterinärhuset Södra Berget erbjuder undersökningar, förebyggande vård, medicinska utredningar, tandbehandlingar, kirurgi, ortopedi, artroskopi, bilddiagnostik och laboratorieundersökningar för hundar, katter och övriga små sällskapsdjur.

Källa: Evidensia