Håkan Onsjös Gotlandskliniker till Evidensia

Håkan Onsjös Gotlandskliniker till Evidensia

Djurklinikerna i Visby på Gotland, med kliniker också i Hemse och Slite, blir en del av Evidensia Djursjukvård.

– Samgåendet ger oss möjlighet att ta ett steg vidare till att bli Gotlands ledande klinik. Vi kommer in i ett sammanhang som ger många möjligheter till kunskapsutbyte och kompetensutveckling för personalen. I dag har vi specialistkompetens inom hund och katt. Nu när vi får tillgång till Evidensias specialistkompetenser också inom andra områden, kommer vi att kunna erbjuda gotländska djurägare veterinärvård med ännu högre kvalitet och service. Vi ser mycket fram emot att bli en del av Evidensia Djursjukvård, säger Håkan Onsjö, veterinär och ägare av Djurklinikerna.

Djurklinikerna i Visby kommer att fortsätta arbeta självständigt. Likaså kommer man att fortsätta fungera som ”den lilla kliniken” med en personlig relation till varje enskild djurägare, katt och hund, något alla djurägare uppskattar mycket.

– Som gammal bofast på Gotland gör det mig extra glad att Evidensia får möjligheten att hjälpa Djurklinikerna att ytterligare förbättra djursjukvården på hela Gotland med sitt personliga och lokala fokus. Förutsättningarna kunde knappast vara bättre genom att få göra detta tillsammans med den oerhört erfarna och omtyckta personalen på Djurklinikerna, som leds av Håkan Onsjö. Jag ser verkligen fram emot att få jobba tillsammans med Håkan, Mårten, Lasse och alla de andra på Djurklinikerna, säger Johan Wiklund, vd för Evidensia Djursjukvård.

Gotland är ön som sommartid besöks av tusentals turister och deras husdjur. Det betyder en kraftig ökning av patientunderlaget sommartid.

– Många av våra patienter på sommaren går normalt till andra Evidensia-kliniker resten av året och nu kommer de att hitta samma djursjukvårdskedja på sommarstället, säger Håkan Onsjö.

Källa: Evidensia