FirstVet erbjuder gratisbesök till alla djurägare

FirstVet erbjuder gratisbesök till alla djurägare

Nu har FirstVet beslutat erbjuda ett digitalt veterinärbesök gratis till alla djurägare, även dem som inte har försäkring. Erbjudandet gäller första besöket.

Hittills har FirstVet varit gratis för djurägare som tecknat försäkring hos de stora försäkringsbolagen. Nu går man vidare och erbjuder det första besöket kostnadsfritt även till djurägare som inte har någon försäkring.

– Vi vill att ännu fler ska upptäcka hur enkelt det är att använda vår tjänst och tar därför bort kostnaden helt för att testa det första besöket. Det känns spännande att se hur initiativet tas emot, säger David Prien vd på FirstVet.

Tanken är alltså att fler djurägare ska upptäcka FirstVet. Den vanligaste frågan en djurägare ställer sig är ofta: ”Behöver jag uppsöka en veterinär?”. Svaret kan man få hos FirstVet, som också hjälper till att hänvisa till en fysisk veterinär vid behov.

I och med att djurägare med oförsäkrade djur nu får första besöket gratis är det inte omöjligt att de också för upp ögonen för värdet av att försäkra sina djur.