ManyPets i samarbete med Arken Zoo

ManyPets i samarbete med Arken Zoo

Djurförsäkringsaktören ManyPets ingår ett samarbete med djurproduktföretaget Arken Zoo. Det skriver de båda i var sitt pressmeddelande.

Utöver ett brett sortiment av djurprodukter, erbjuder Arken Zoo sedan även tjänster inom djurhälsa såsom kloklipp, trimning och rådgivning. Nu tar man ytterligare ett steg genom att introducera ManyPets djurförsäkring.

– Arken Zoo är Sveriges största, rikstäckande husdjurskedja. Tillsammans kan vi erbjuda den bästa tryggheten för Sveriges husdjur och deras djurföräldrar, säger Catharina Gehrke, VD på ManyPets.

En ny studie av Nepa genomförd på uppdrag av Arken Zoo visar att fler än var tredje kattägare (36 procent) inte har sin katt försäkrad, medan nästan samtliga (94 procent) av hundägare har minst en av sina hundar försäkrade.

– Försäkring är en viktig del av djurskyddet för att djur ska kunna få den vård och behandling de behöver, så det känns fantastiskt att ingå detta samarbete, säger Daniel Pettersson, landschef för Arken Zoo Sverige och VetZoo Sverige.

Källa ManyPets/Arken Zoo