Veterinärkongress i oktober 2021

Veterinärkongress i oktober 2021

Save the date!

Veterinärkongressen anordnas varje höst av Sveriges Veterinärförbund och är årets branschhändelse. Kongressen är en mötesplats för veterinärkåren såväl som en fortbildningsmöjlighet och ett forum för aktuella frågor inom svensk veterinärmedicin.

Veterinärkongressen 2021 har temat Teknik & Etik – i veterinärens vardag, och bjuder på många spännande nyheter och program fullspäckat av intressanta kurser, seminarier och föredrag och riktar sig som alltid till veterinärer inom alla olika grenar av yrket. SVFs Veterinärmedicinska råd ansvarar för att ta fram veterinärmedicinska symposier för veterinärer och det erbjuds även ett symposium för djursjukskötare.

Under kongressen kommer även priset Årets Veterinär 2021 att delas ut. Glöm inte att nominera din favorit senast den 3 september! Mejla din nominering med kort motivering till: info@veterinarmagazinet.se

Datum: 27-30 oktober 2021.

Under juni kommer vi att öppna plattformen för kongressen. Men ni kan läsa mer om programmen redan nu HÄR.