Kajsa Winbladh nominerad till Årets Veterinär 2021

Kajsa Winbladh nominerad till Årets Veterinär 2021

Kajsa Winbladh är leg. veterinär och Steg II specialist i kirurgi. Hon har också specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Kajsa Winbladh har arbetat på Blå Stjärnan sedan 2006.

Motiveringen lyder:

Härmed önskar vi nominera vår fantastiska veterinär Kajsa Winbladh till årets veterinär 2021!

Kajsa Winlbadh är veterinären som likt spindeln i nätet håller i trådarna och till stor del ser till att utbilda och assistera Blå Stjärnans personal, allt från remissavdelningen till veterinärer. Hon har samtidigt klarat Steg 2 examinationen i kirurgi vilket ytterligare höjt hennes kunskap som delas flitigt till alla som behöver det. Som ny rektor för BSA-akademin är vi säkra att hon kan nyttja all sin kunskap till fullo för att utveckla BSA.

I vårt remissarbete är Kajsa en ovärderlig resurs som hjälper till att prioritera fall samt sålla bort de fall som remitterande veterinär enkelt kan hantera själva istället för att hänvisa till oss på Blå Stjärnan. Hennes pedagogiska lärosätt har hjälpt till att skapa en stabil och kunnig remissavdelning och få ämnen inom kirurgi/ortopedi är bortom hennes kunnande.

Kajsa kan på ett enkelt sätt justera sin pedagogik för att på ett trevligt sätt göra sig förstådd av alla yrkeskategorier som behöver ta del av all hennes kunskap.

Vi är så stolta över att ha henne som kollega!