Karin Augustsson nominerad till Årets Veterinär 2021

Karin Augustsson nominerad till Årets Veterinär 2021

Karin Augustsson är smådjursveterinär och har sedan 1998 jobbat både på djursjukhus och djurkliniker av olika storlek. Sedan 2016 jobbar hon hos Distriktsveterinärerna i Falköping och Tibro.

Motiveringen lyder:

Karin arbetar hos oss på Distriktsveterinärerna sedan 2016. Hon har vigt hela sin karriär år smådjur och tillhör definitivt toppskiktet kompetensmässigt inom vår organisation. Det som gör att jag vill nominera henne är dock inte just kompetensen utan hennes sätt att alltid ta sig tid att svara på frågor på ett vänligt sätt oavsett hur många som drar i henne och hennes otroliga passion för sitt yrke.

Karin lider sedan länge av kronisk smärta och har även andra hälsoproblem som kunde fått vem som helst att tigga om sjukersättning men hon gör istället allt för att kunna jobba, allra helst med kirurgi som är det hon brinner mest för. Hennes sätt att lyckas behålla en positiv attityd trots alla motgångar har definitivt gjort mig själv mer ödmjuk inför livets olika utmaningar. Karin har höjt nivån på vår smådjursverksamhet betydligt och jag är så glad att ha henne som kollega!