Juryn till Årets Veterinär sammanträdde

Juryn till Årets Veterinär sammanträdde

Nu närmar sig det datum då Årets Veterinär 2022 ska avslöjas. I tisdags sammanträdde juryn.

I år har rekordmånga nomineringar kommit in – 34 personer har nominerat totalt 28 kolleger. Som vanligt är nomineringarna väl underbyggda och kandidaterna är tungt meriterade, ytterst välutbildade, glada att dela med sig av sin kunskap, avhållna chefer och nytänkande både vad gäller yrket och ledarskapet. Kort sagt – juryns uppdrag är supersvårt! Men målet är att juryn ska vara enig. Inom kort presenteras tre finalister, och den 11 november får du veta vem som fick priset.

I årets jury ingår, förutom VeterinärMagazinets chefredaktör Ingrid Kindahl, Torkel Ekman, nestor inom ko- och hästmedicin, chefen för Väsby Djursjukhus Marie Jury samt Bert Jan Reetzigt, sakkunnig inom internmedicin och intensivvård för hela Evidensia. På bilden syns juryn jobba. Bert Jan Reezigt deltar via länk på skärmen.

Hela listan över de nominerade hittar du här:

Foto: Mikaela Wollin