Ny chef på MittNorrlands djursjukvård

Ny chef på MittNorrlands djursjukvård

Maria Karlsson har utsetts till verksamhetschef med veterinärmedicinskt kvalitetsansvar för samtliga MittNorrlands djursjukvårds enheter, meddelar Evidensia.

Det var ett och ett halvt år sedan som Evidensia förvärvade det som nu är före detta MittNorrlands djursjukvård. Maria Karlsson är nu verksamhetschef för Östersunds Djursjukhus, Djursjukhuset Sundsvall och de tre djurklinikerna Åre Djurklinik, Ejra Djurklinik (Östersund) och Kusthöjdens Djurklinik (Härnösand).

Mirja Karlsson och Malin Edström är som tidigare klinikchefer i Östersund.

De tidigare delägarna Johan Bromée och Åsa Gunnarsson Bromée har enligt vad VeterinärMagazinet erfar lämnat verksamheten. De står visserligen kvar på hemsidan, men den kommer inom kort att uppdateras med nya Evidensia-kliniksidor, uppger Evidensias presstjänst.

Text: Ingrid Kindahl Bilden föreställer Maria Karlsson, foto Carina Vallin