Isa Asklöf nominerad till Årets Veterinär

Isa Asklöf arbetar som leg. veterinär vid Blå Stjärnans djursjukhus i Göteborg.

Isa har fått två nomineringar som lyder:

Nominering 1:
Jag vill nominera Isa Asklöf till årets veterinär på Blå Stjärnans Djursjukhus Göteborg, för att hon alltid är professionell i sitt bemötande med både djurägare och andra kollegor, oavsett om man jobbar som veterinär eller som receptionist. Trots ett stressigt arbete, med många bollar i luften, så är hon alltid trevlig och har tid att hjälpa till. Hon är även en mycket kunnig veterinär som visar stor empati och omtanke till både djurägare och patienter.

Nominering 2:
Jag vill nominera Isa Asklöf på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg som årets veterinär.Hon är så fantastiskt trevlig och professionell mot både medarbetare och patienter samt dess ägare. Hon verkar som en genuint fin människa som jobbar hårt och gör sitt jobb väldigt bra.