Det var rätt tid att sälja

Det var rätt tid att sälja

Veterinären Ulf Ytterberg startade 1992 Animalen tillsammans med sin hustru Ulrika. Förra året såldes livsverket till AniCura och nu stundar flytt till Göteborg.

– Någon gång ska man sluta och vi har fört en dialog med AniCura sedan 2011. Att vi slutligen sålde, beror på att AniCura har en värdegrund som stämmer med vår egen, nämligen att det ska vara roligt att vara på arbetet samtidigt som vi ska prestera bra och bred djursjukvård. Men visst känns det kluvet. Det enda jag vet om framtiden är att min fru och jag ska flytta till Göteborg och att jag inte ska spela golf. Men det var rätt tid att sälja, det har jag intalat mig, säger Ulf Ytterberg.

Läs hela intervjun i VeterinärMagazinet nr 4/2018 som utkommer v 37.

Foto: Roland Thunholm