AniCura förvärvar djursjukhuset i Jägarvallen

AniCura förvärvar Djursjukhuset i Jägarvallen, Östergötlands äldsta djursjukhus. Det grundades 1969 och drivs av chefveterinär Christer Nygren, specialist i hundens och kattens sjukdomar, samt Annika Anderini, legitimerad djursjukskötare. Djursjukhuset tar emot ca 9 000 patienter varje år, både primär- och remissfall.

Utöver allmänvård erbjuds vård inom mer specialiserade områden så som mjukdelskirurgi, odontologi samt ultraljud. Djursjukhuset har även en veterinär med stort intresse för gnagare och exotiska djurslag samt en biomedicinsk analytiker.

– Vi har en personlig och välfungerande verksamhet som innebär stor trygghet för djurägare. Därför var det inte enkelt att hitta en lämplig samarbetspartner. Med AniCura kändes det äntligen som att vi hittat rätt, säger Christer Nygren, chefveterinär Djursjukhuset i Jägarvallen.

AniCura Östergötland består efter förvärvet av Norsholms Djursjukhus, Kneippens Veterinärpraktik, Djurdoktorn i Linköping, Smådjursmottagningen i Finspång och Djursjukhuset i Jägarvallen.

Källa: AniCura