Malin Baryard Johnsson går in i smådjursklinik

Malin Baryard Johnsson går in i smådjursklinik

Brunmåla Hästklinik utökar verksamheten och startar Brunmåla Smådjursklinik. Bakom satsningen står hoppryttaren Malin Baryard Johnsson, företagaren Jacob Sebardt och leg djursjukskötare Caroline Brunstedt.

– Vi kände oss redo att ta nästa steg och vi vill kunna erbjuda samma personliga och trygga vård till smådjursägare som vi gör till hästägare, säger vdCaroline Brunstedt, som är god vän med landslagsryttaren Malin Baryard Johnsson. De båda träffades genom sitt gemensamma intresse för djur.

För Malin Baryard Johnsson är det en helt ny, spännande utmaning.

– När jag var liten var min pappas stora dröm att jag skulle bli veterinär. Det här är nog det närmaste jag kommer. Det känns jättespännande att få vara med och starta upp något helt nytt, säger Malin Baryard Johnsson, som blir vice vd och delägare i den nya kliniken.

Brunmåla Smådjursklinik öppnar i nybyggda lokaler som delas med hästkliniken i Täby norr om Stockholm. De första kunderna välkomnades den 3 november 2020.
– Vi vill skapa en klinik som genomsyras av det personliga – både i mötet med djurägaren, men också att det ska vara en lugn och trygg plats för djuren att komma till. Målet är självklart att skapa de bästa förutsättningarna för att djuren ska bli friska och fortsätta vara friska, säger Jacob Sebardt, styrelseordförande.

Källa: Brunmåla Smådjursklinik Foto Roland Thunholm