Susanne Åhman nominerad till Årets Veterinär

Susanne Åhman nominerad till Årets Veterinär

Susanne Åhman är specialist i hundens och kattens sjukdomar och dermatologi. Hon är diplomate ECVD och har över 20 års erfarenhet av att arbeta med allergi-, hud- och öronsjukdomar. Hon driver sin egen klinik VetaDerm Veterinärklinik i skånska Lomma. Hon är även aktiv som mentor och som föreläsare och uppges ha god pedagogisk förmåga att anpassa och förmedla kunskapen utifrån målgrupp.

Nomineringen lyder:

Jag vill nominera Susanne Åhman som driver VetaDerm till Årets veterinär 2023. Hon är inte bara en auktoritet inom dermatologi i Sverige och Europa, hon äger och driver två mycket uppskattade kliniker, hon är en mycket omtyckt och kunnig kliniker som generöst delar med sig av sin kunskap.

Kunskapen sprids på alla nivåer, till djurägarna såklart, men också bland rasklubbar lika väl som till remitterande kolleger och till de residensadepter som hon tar emot i egenskap av diplomate ECVD.

Dessutom fortsätter hon att bidra till forskning. Hon är helt enkelt en fantastisk mångfacetterad veterinär som är ett föredöme alla veterinärer.

Foto: Andreas Hillergren